In actie voor Amalia kinderfonds

Aan de KION Kinderloop is dit jaar ook een goed doel verbonden: het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis.

Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen in het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc behandeld. Verschillende specialismen werken samen voor de best mogelijke academische kindzorg.
De financiële basismiddelen komen voornamelijk ten goede aan het leveren van excellente zorg. Het Amalia Kinderfonds zet zich in om fondsen te werven voor aanvullende zaken die belangrijk zijn voor onze patiëntjes om zich prettiger te voelen of ze even af te leiden zodat ze zich minder ziek voelen. Jouw bijdrage is van groot belang, help je mee?

Kinderen steunen met hun deelname automatisch het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede van het Amalia kinderfonds. Daarnaast kunnen kinderen met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes zich ook als sponsorloper te laten steunen door ouders, opa’s en oma’s, buren etc.

Meer info?

Klik hier voor meer informatie over het Amalia Kinderfonds.

Kom in actie!

Jij wilt toch ook zieke kinderen helpen om hun tijd in het ziekenhuis een beetje leuker te maken? Wat kun je doen? Meld je aan voor de KION Kinderloop en verzamel zoveel mogelijk sponsoren. Je sponsor mag zelf weten hoeveel hij of zij geeft.

Win een bezoek aan Museumpark Orientalis!

Voor de school die het meeste sponsorgeld ophaalt, is er een mooie prijs: een bezoek aan museumpark Orientalis! Dus spoor ook vriendjes en vriendinnetjes aan om in actie te komen!!

Hoe kun je sponsorgeld binnenhalen: 

  1. Via Tikkie: stuur je sponsorende familie, buren, vrienden of vriendinnen een Tikkie. Om het geld naar het juiste rekeningnummer over te laten maken, moet je in het menu linksboven bij ‘Mijn bankrekeningen’ eerst het rekeningnummer toevoegen: NL36ABNA0533768020 (Amalia Kinderfonds)Let er bij het aanmaken van de Tikkie op dat je dit rekeningnummer kiest. Vervolgens vul je bij “Waar is het voor?” in: KION Kinderloop voor Amalia Kinderziekenhuis voor [jouw naam en school]. Bijvoorbeeld: de oma van Karel Klok wil 10,- bijdragen, dan stuurt Karel een tikkie naar de smartphone van zijn oma met de vermelding: KION Kinderloop voor Amalia Kinderfonds voor Karel Klok / Basisschool de Doorkijk. Superhip en snel geregeld! 
  2. Zelf over laten maken: laat je sponsors zelf het sponsorgeld over maken naar het rekeningnummer van het
    Amalia Kinderfonds (NL36ABNA0533768020) met de vermelding: KION Kinderloop 2019 voor [jouw naam/naam school].