Bedrijvenloop

Wat is er leuker dan samen met je collega’s de Marikenloop te lopen en na afloop je prestatie vieren in park Brakkenstein? De Marikenloop kent al jaren een bedrijvenloop en ook dit jaar kun je weer met collega’s deelnemen.

Kies je eigen afstand

De bedrijvenloop kent teams van maximaal vijf lopers of loopsters. Ieder teamlid kiest zijn of haar afstand. De gelopen tijden worden omgerekend naar een puntenscore waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van de lopers. Ieder teamlid kan een afstand naar keuze lopen, je hoeft niet allemaal dezelfde afstand te lopen.

Standaardpakket
De kosten voor deelname zijn: eerste team: € 245,- en voor elk volgend team: € 195,- . Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW. Hierbij zijn inbegrepen in het standaardpakket:

• startnummers voor ieder ingeschreven teamlid (max. 5 per team)

• Voor elk teamlid een medaille (tenzij de loopster aangeeft geen medaille te willen)

• Kleedruimte in aparte bedrijvenloopruimte

• Vermelding op onze website

• Vermelding door speaker op de wedstrijddag

• Een gratis teamfoto

• Verder alle faciliteiten die individuele lopers ook krijgen, zoals drank onderweg en aan de finish, gratis individuele actiefoto.

Aanmeldprocedure
De teamleider meldt een team aan. Voor elk aangemeld team ontvangt zij/hij binnen enkele dagen van ons vijf teamcodes. Mét deze teamcodes moeten de loopsters zich individueel nog inschrijven. Doen zij dit niet tijdig, dan vervalt het recht op een startplaats!

Teamsamenstelling
Een team bestaat uit maximaal 5 loopsters. De 3 beste prestaties bepalen de klassering. Van de drie besten moeten er twee werkzaam zijn bij het bedrijf/de organisatie. De derde mag een externe relatie zijn. Iedereen mag zelf kiezen voor de 5 km, 7,5 km of de 10 km. Elk teamlid krijgt een ‘gewogen’ score. Deze houdt rekening met de leeftijd van de loopsters.

Reglement
De bedrijvenloop kent een eigen bedrijvenloopeglement, daarnaast moet iedere deelneemster ook het individuele reglement accepteren.

Marikenshirt voor jou als teamleider
Breng de zaak in beweging en maak je collega’s enthousiast om in een team de Marikenloop te lopen. Als teamleider ontvang je de benodigde informatie voor het inschrijven en je bent het aanspreekpunt voor je teamleden. Voor jouw inspanningen als teamleider ontvang je van ons één gratis Marikenloop-shirt per team dat je aanmeldt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de Bedrijvenloop, mail naar info@marikenloop.nl.

Aanmelden

Team(s) aanmelden 

Inschrijven teamlid Marikenloop (women only)I