Je kunt je tot en met 8 mei inschrijven voor de Marikenloop.
Deelname kost €17,50 voor de 5, 7,5 of 10 kilometer. Let op: iedereen die jonger is dan 18 jaar mag meedoen voor de speciale prijs van €9,00.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

• een startnummer met je eigen naam
• een medaille
• actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
• water en dorstlesser onderweg
• een flesje AA Drink aan de finish

Marikenloop shirt

Je kunt bij je inschrijving een gaaf Marikenloop shirt bestellen. Het is gemaakt van gerecyclede stof en is ideaal om in te sporten. Het shirt kost €19,95.

Medaille

Uiteraard hebben we een mooie medaille voor je. Maar als je geen prijs stelt op een medaille, kun je dat bij je inschrijving aangeven. Je krijgt dan €1,50 korting op je inschrijfgeld.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig e-ticket (€16,50) van en naar alle stations in Nederland. We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een ticket bestellen.

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van €5,-. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleringsvoorwaarden

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@marikenloop.nl. Vermeld hierbij je referentiecode.
• Tot uiterlijk 21 maart: er vindt volledige restitutie plaats.
• Van 22 maart tot en met 20 april: de kosten van het startnummer worden niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartje(s), eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht.