Laatste informatie voor zondag

Hieronder vind je alles wat je moet weten voor de KION Kinderloop van aanstaande zondag. Lees deze informatie goed.

Locatie: Park Brakkenstein

De KION Kinderloop vindt plaats in Park Brakkenstein. Als je met de fiets komt, kun je die kwijt bij de ingang van het park.

Groepen & afstanden

Groepen 1 t/m 4 lopen een kleine ronde, groepen 5 t/m 8 lopen een grote ronde. Iedereen loopt in de eigen jaargroep, behalve groep 7 &8, die lopen samen (ze worden uiteraard apart geklasseerd).

Warming-up en start

Iedere groep krijgt ook weer zijn eigen warming-up op muziek. De warming-up vindt plaats vlak voor de start in het gebied voor de startlijn.
Vanaf het KION Kinderplein lopen de kinderen tien minuten voor de start onder begeleiding naar het startvak.

Starts

10.00 uur: groep 1
10.15 uur: groep 2
10.30 uur: groep 3
10.45 uur: groep 4
11.00 uur: groep 5
11.15 uur: groep 6
11.30 uur: groep 7 & 8

Startnummers ophalen

De startnummers moet je ophalen in Park Brakkenstein bij het KION Kinderplein. Daar staan twee marktkramen met de startnummers op volgorde van achternaam. Ophalen kan vanaf 09.30 uur. Zorg dat je je startnummer minstens een kwartier voor de start hebt opgehaald. Met je jaargenoten loop je samen naar het startvak (10 minuten voor de start).

Startnummer en tijdwaarneming

Je tijd wordt opgemeten door middel van een chipje dat achterop het startnummer zit. Het startnummer moet je aan de voorkant van je shirt vastspelden (je krijgt 4 speldjes bij je startnummer).

Na de race

Na de finish krijgt iedere kind een medaille. Samen lopen de kinderen naar de prijsuitreiking van de eerste drie jongens en meisjes van iedere groep. Deze vindt plaats op het podium vlak na de finish. Behalve een medaille krijgen ze een drankje en een appeltje. Na de prijsuitreiking kunnen de kinderen weer met de ouders mee.

Plattegrond

Klik hier voor een plattegrond van het Marikenloopterrein. Het KION Kinderplein is daar waar je KIDS ziet staan.

Veel succes en tot zondag!!