KION Kinderloop

Zondag 19 mei 2019
500 m | 1000 m

KION Kinderloop

Op zondag 19 mei is er de KION Kinderloop, een hardloopwedstrijd voor alle kinderen van de basisschool. De kinderen lopen in het park Brakkenstein een parcours met daarin een “carrousel”, een spiraalvormig parcours. Ouders en andere supporters kunnen de kinderen makkelijk zien tijdens het hardlopen.

De KION Kinderloop vond afgelopen jaar plaats bij de Stevensloop. Omdat het park Brakkenstein een leukere omgeving is en een waarschijnlijk mooier weer is, hebben we dit verplaatst.

Programma

Kinderen lopen met hun jaargenoten van groep 1 t/m 8, voor ieder kind is er een mooie medaille. Voor de winnaars is er bovendien een beker. De eerste start is om 11.00 uur, voorafgaand aan de Marikenloop.

Amalia Kinderziekenhuis

Aan de KION Kinderloop is dit jaar ook een goed doel verbonden: kinderen steunen met hun deelname het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Samen maken we essentiƫle aanvullende zaken mogelijk die belangrijk zijn voor de patiƫntjes om zich prettiger te voelen of ze even af te leiden zodat ze zich minder ziek voelen. Jij steunt dit toch ook? Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

De inschrijving is geopend. Klik hier om je in te schrijven.