Leukste ladiesrun van Nederland

Zondag 19 mei 2019
5 km | 7,5 km | 10 km

Op zondag 19 mei vindt de 17e Marikenloop plaats. Zoals de afgelopen jaren ligt het kloppend hart ook dit jaar in Park Brakkenstein. Kies uit drie afstanden: 5 km, 7,5 km of ga voor de 10! De start ligt in park Brakkenstein, waar ook de warming-up plaatsvindt. Na de finish lekker napraten, eten en drinken bij een van de leuke foodtrucks. Natuurlijk is er muziek zodat je sportieve dagje helemaal compleet is.

Lekker lopen door bos en park

In park Brakkenstein is de start van de Marikenloop. Voordat het startschot valt, is er de inmiddels befaamde warming-up. Vanuit het park voert het parcours door de wijk Brakkenstein en het bos Heumensoord. In het park is ook de finish.

Nagenieten met een drankje en hapje

Na het hardlopen wil je natuurlijk lekker nagenieten, samen met je vriendin, zus, moeder, loopmaatje of je supporters. Dat kan! In het park vind je bars en foodtrucks met voor elk wat wils.

Programma

12.30 uur: start 5 km
13.15 uur: start 7,5 km
14.00 uur: start 10 km

Meer info over inschrijven? Klik hier.

Inschrijven

Je kunt je tot en met 8 mei inschrijven voor de Marikenloop. Deelname kost €17,50 voor de 5, 7,5 of 10 kilometer. Let op: iedereen die jonger is dan 18 jaar mag meedoen aan de 5 km voor de speciale prijs van €8,00.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • een startnummer met je eigen naam
  • een medaille
  • actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
  • omkleedgelegenheid in park Brakkenstein
  • water en dorstlesser onderweg en aan de finish

Marikenloop shirt

Je kunt bij je inschrijving een gaaf Marikenloop shirt bestellen. Het is gemaakt van gerecyclede stof en is ideaal om in te sporten. Het shirt kost €19,95. Klik hier voor meer informatie.

Medaille

Uiteraard hebben we een mooie medaille voor je. Maar als je geen prijs stelt op een medaille, kun je dat bij je inschrijving aangeven. Je krijgt dan €1,50 korting op je inschrijfgeld.

Treinarrangement

Voor €16,50 kun je bij je inschrijving een e-ticket bestellen voor je reis naar Nijmegen. Woon je buiten de regio Nijmegen en wil je toch liever met de auto komen, dan betaal je een eigen vervoerstoeslag. Klik hier voor meer informatie.