Eindelijk!!

18 mei 2019
5 km | 10 km

Het duurde even, maar nu is de Marikenloop er ook voor mannen! Op zaterdagavond 18 mei is de speciale Men’s edition. Vijf of tien kilometer hardlopen in de schemering. Na afloop staat er een koud biertje voor je klaar. Er zijn foodtrucks en natuurlijk ook andere drankjes. Alle gelegenheid om lekker na te genieten in park Brakkenstein.. 

Programma

De start van de Men’s edition op zaterdagavond 18 mei is om 19.30 uur. De deelnemers aan de 5 km en de 10 km starten tegelijkertijd.
Na afloop is er tot 23.00 uur gelegenheid om in het park samen met vrienden en supporters na te genieten en te praten met een biertje (of een ander drankje) en een hapje van een van de foodtrucks.

Inschrijven

Je kunt je tot en met 8 mei inschrijven voor de Men’s edition. Deelname kost €17,50 voor de 5 of 10 kilometer. Let op: iedereen die jonger is dan 18 jaar mag meedoen aan de 5 km voor de speciale prijs van €8,00.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • een startnummer met je eigen naam
  • een medaille
  • actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
  • omkleedgelegenheid in park Brakkenstein
  • water en dorstlesser onderweg en aan de finish

Marikenshirt Men’s edition

Je kunt bij je inschrijving een gaaf Marikenloop Men’s edition shirt bestellen. Het is gemaakt van gerecyclede stof en is ideaal om in te sporten. Het shirt kost €19,95. Klik hier voor meer informatie over het shirt.

Medaille

Uiteraard hebben we een mooie medaille voor je. Maar als je geen prijs stelt op een medaille, kun je dat bij je inschrijving aangeven. Je krijgt dan €1,50 korting op je inschrijfgeld.

Treinarrangement

Voor €16,50 kun je bij je inschrijving een e-ticket bestellen voor je reis naar Nijmegen. Woon je buiten de regio Nijmegen en wil je toch liever met de auto komen, dan betaal je een eigen vervoerstoeslag van €5,-. Klik hier voor meer informatie.